Valikko

Valitsemanne tarjous: Joulun ja uudenvuoden all access huoneistossa

Et ole vielä valinnut päivämääriä

  Näytä kaikki paketit

Joulun ja uudenvuoden all access huoneistossa

 

All access-loma Eerikkilässä on helppo tapa viettää koko perheen yhteistä aikaa joululomalla. Valitse itse sopivat päivät lomallesi.

 

All access -lomaan sisältyy majoitus, ateriat ja liikuntatilojen ja -välineiden käyttö omatoimisesti. Joulupäivinä noutopöytämme notkuu jouluisia herkkuja ja kattausaikamme poikkeavat arjesta. 

 

Joululomalla All access-loman ostajalle ohjatut aktiviteetit veloituksetta viikko-ohjelman mukaisesti.

 

All Access liikuntalomaan Eerikkilässä on helppo tapa yhdistää oma harrastus lomailuun, viihdyitpä sitten palloiluhallissa, ulkoliikunta-alueilla, kuntosalilla tai luonnossa. Tule viettämään liikunnallista laatuaikaa perheen tai ystävien kesken Eerikkilään! Tarjoamme täysihoitopaketin, johon sisältyy majoitus tasokkaassa huoneistossa, ateriat ja liikuntatilojen ja saunojen käyttö omatoimisesti veloituksetta niiden ollessa vapaina muilta ryhmiltä. Ihanat täysihoitoateriat valmiista noutopöydästä takaavat rentouttavan joulunvieton.

 

Paikan päällä voit valita ja varata vapaasti aktiviteeteistamme. Käytössäsi esim.:

  • Fatbiket
  • Lumikengät
  • Rantasaunat
  • Palloiluhallit, kuntosali, crosstraining-alue

 

Hintaan sisältyy seuraavat ateriat:

Hintaan sisältyy sesongin mukaiset ateriat. Huomioithan, että joulupäivinä ja uutena vuotena tarjoilemme juhlaan sopivia herkkuja ja kattausaikamme poikkeavat normaalista (normaalikattaukset ei tällöin saatavilla) - katso joulun ja uudenvuoden ohjelma varmistaaksesi ruoka-ajat. Huom! 23.-25.12. ja 31.12.-1.1. pakollinen sesonkilisä 15€, 10€ 6-12 v. / hlö. Valitse sesonkilisä lisäpalveluista.

 

Majoitus lomahuoneistossa.

 

Liikuntalomalla liikuntatilojen ja saunojen varaukset tehdään paikanpäällä vastaanotossa, muut ryhmävaraukset huomioiden. Eerikkilää ympäröi kaunis metsä- ja järvialue, joka tarjoaa mahdollisuuden kokea luonnon ja sen upean vuodenaikojen vaihtelun. Tule nauttimaan luonnosta vaikka rauhallisesti patikoiden tai reippaammin Fatbike-maastopyöräillen. Ympäröivältä Hämeen järviylängöltä löytyy upeita retkikohteita. Ruostejärven virkistysalue, Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistot sekä Saaren Kansanpuisto tarjoavat upeita elämyksiä useammaksikin päiväksi.

 

 

 

Paketin kesto: Alkaen 2 päivää
Paketti myynnissä: 22.8.2023 - 21.12.2023
Varattavissa olevat saapumispäivät: ma, ti, ke, to, pe, la, su

 

Paketti sisältää

  All access-loman ruokailut
  Sesonkina viikko-ohjelman aktiviteetit
  All access-loman aluepassi

 

Muut tarjolla olevat paketit ja tarjoukset

Varaa paketteja & tarjouksia

Muuta päivät
Sulje
Valitse kalenterista vapaat saapumispäivät tuotteelle Joulun ja uudenvuoden all access huoneistossa . Valitse saapumispäivä alta tai katso lisää päivämääriä ja muita tarjouksia
Tulopäivä:
Huoneiden ja asiakkaiden määrä:
Promo or Agent code