Valikko

Selected offer: Juhannuksen All Access-loma huoneistossa

Et ole vielä valinnut päivämääriä

  Näytä kaikki paketit

Juhannuksen All Access-loma huoneistossa

 

Tarjoamme juhannukseksi kiireettömien luontoelämyksien lisäksi mukavaa liikunnallista ohjelmaa ohjattuna ja omaan tahtiin, juhannuksen perinteitä unohtamatta.

 

All Access liikuntalomaan Eerikkilässä on helppo tapa yhdistää oma harrastus lomailuun, viihdyitpä sitten palloiluhallissa, ulkoliikunta-alueilla, kuntosalilla tai luonnossa. Tule viettämään liikunnallista laatuaikaa perheen tai ystävien kesken Eerikkilään! Tarjoamme täysihoitopaketin, johon sisältyy majoitus mukavassa lomahuoneistossa, ateriat ja liikuntatilojen ja välineiden käyttö omatoimisesti. Ihanat ateriat valmiista noutopöydästä takaavat rentouttavan lomanvieton.

 

Paikan päällä voit valita ja varata aktiviteeteistamme. Käytössäsi esim.:

Fatbiket
Kanootit
SUP-laudat
Padel ja tennis
Palloiluhallit, kuntosali, crosstraining-alue

 

Hintaan sisältyy:

ateriat juhannuksen menun mukaisesti.
Majoitus lomahuoniestossa
Aluepassi
Viikko-ohjelman aktiviteetteja

 

Liikuntalomalla liikuntatilojen ja saunojen varaukset tehdään paikanpäällä vastaanotossa, muut ryhmävaraukset huomioiden.

Eerikkilää ympäröi kaunis metsä- ja järvialue, joka tarjoaa mahdollisuuden kokea luonnon ja sen upean vuodenaikojen vaihtelun. Tule nauttimaan luonnosta vaikka rauhallisesti patikoiden tai reippaammin Fatbike-maastopyöräillen. Ympäröivältä Hämeen järviylängöltä löytyy upeita retkikohteita. Ruostejärven alue, Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistot sekä Saaren Kansanpuisto tarjoavat upeita elämyksiä useammaksikin päiväksi.

 

Paketin kesto: Alkaen 2 päivää
Paketti myynnissä: 30.1.2023 - 22.6.2023
Varattavissa olevat saapumispäivät: to, pe, la

 

Paketti sisältää

  All access-loman ruokailut
  Sesongin aktiviteetit ja palvelut
  All access-loman aluepassi

 

You might also be interested in

Varaa paketteja & tarjouksia

Muuta päivät
Sulje
The calendar displays available arrival days for Juhannuksen All Access-loma huoneistossa . Choose arrival day below or see more dates and other offers
Tulopäivä:
Huoneiden ja asiakkaiden määrä:
Promo or Agent code